Deep Dive Intensive Mentor programma

Voor ambitieuze ondernemers en professionals die meer persoonlijke groei en diepgang verlangen.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers. Persoonlijk leiderschap vanuit je kern.

Deep Dive Intensive Mentorprogramma

Voor de bewuste, ambitieuze vrouwelijke ondernemer of professional die op zoek is naar meer persoonlijke groei en diepgang in haar ontwikkeling.

Om vanuit een diep vertrouwen en met nog meer zelfvertrouwen je werkelijke waarde en expertise te gaan omarmen en in je ware kracht te stappen. Zodat je nog meer zingeving gaat ervaren in je werk en meer grip en regie neemt over je leven en ontwikkelingen.

Welkom! Ik ontmoet je graag.

With love,
Froukje

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Dit ben jij:

Je hebt best al wat werk verricht als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en jouw innerlijke reis. You know the drill, zeg maar.

Je voelt enorme passie voor wat je doet. Maar je zit als het ware tegen een plafond aan van je eigen succes. Althans, dat denk je:). Het overwelmt en stagneert je tegelijkertijd. Je hebt verschillende adviezen van experts geprobeerd, maar diep van binnen resoneren deze niet met wie je werkelijk bent. Toch blijft dat verlangen naar ‘meer’ knagen. 

Je wil simpelweg altijd blijven groeien. Verder groeien als ondernemer, als professional en persoon. Vanuit je eigen power, je eigen kracht, je eigen ZIJN. Zoals het klopt voor jou, jouw eigen manier. Maar het is niet altijd makkelijk om dicht bij jezelf te kunnen blijven in een wereld waar het meestal draait om hard werken en veel verwachtingen.

Je voelt een groot verlangen naar meer grip, sturing en regie over je leven en professionele ontwikkeling. Het lijkt erop dat er ergens een discrepantie is tussen jouw waarheid en jouw handelen. Twijfels, angsten en onzekerheden voor een volgende stap maken dat je niet echt in beweging komt.

Je bent ervan overtuigd dat je na al je harde werken en alle kennis die je hebt opgedaan het inmiddels toch zelf zou moeten kunnen. Je voelt frustratie en onzekerheid en je voelt ook weerstand om weer in jezelf te investeren.

Maar, je bent te wijs om deze signalen te negeren. Je weet dat je niet op deze manier door wilt gaan. Je weet alleen niet hoe. Je twijfelt of de keuze voor ‘meer’ of ‘anders’ wel voor jou is weggelegd. Je vertelt jezelf dat deze disbalans, dat knaagje of dat verlangen wel zal verdwijnen wanneer je gewoon lekker op dezelfde manier verder gaat. Maar wat als jij jezelf wel die spiegel en diepgang gunt in je ontwikkeling? Diep van binnen weet je het antwoord al… Het vraagt persoonlijk leiderschap om te kiezen.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Empower jezelf, Empower je business en professionele ontwikkeling!

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Waarom dit negen maanden Deep Dive Intensive Mentorprogramma?

Wanneer je al vaker hebt geprobeerd om meer vertrouwen, zelfvertrouwen, groei, ruimte of balans in je professionele ontwikkeling te realiseren, maar zonder resultaat. Dan is de kans aannemelijk dat je een interne link hebt gemist die je niet eerder zag.

Je bent bekend met het diepe reflectie werk alsook het heb je al een groei-mindset welke beide nodig zijn als ondernemer en professional. Echter, het is alsof je vast zit in een vallei:

Je staat bij A en je probeert over te springen naar F. Onbewust negeer je de missende link wat juist als jouw brug kan fungeren om aan de andere kant te kunnen komen.

Het voelt kwetsbaar en onzeker om te erkennen dat je deze brug niet eerder zag of dat het je simpelweg niet lukt om deze in je eentje te beklimmen.

Of, je neemt simpelweg geen genoegen met wat je hier ontvangt. Je weet diep van binnen dat er nog veel meer voor jou is weggelegd, maar wat je nu nog niet kunt zien.

De meeste programma’s begeleiden je van A naar B om je strategieën uit te werken of ze supporten je juist in je spirituele ontwikkeling door X,Y,Z aan te bieden.

Ik geloof in een combinatie van afstemming met jouw werkelijke kern, strategieën aangepast aan jouw unieke persoonlijkheid aangevuld met verdieping van jouw bewustwording en het meester worden over je eigen denkpatronen. Zoals het klopt voor jou. Als ondernemer of professional.

Door heel krachtig en bewust je gedachten en overtuigingen te herformuleren en herprogrammeren op een diep gegrond level welke jouw vertrouwen en zelfvertrouwen laten groeien en welke als een connector zullen fungeren voor nieuwe patronen en wegen in je leven en business.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers
Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers
Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Je leert NEE zeggen
om JA tegen jezelf te zeggen

Als resultaat:

Leer je om vanuit vertrouwen en met zelfvertrouwen jouw verlangens en jouw werkelijke waarde en purpose te omarmen en te gaan leven, van binnenuit naar buiten toe.

Leer je op een natuurlijke wijze in contact te staan met jouw kern als onderdeel van jouw systeem en dagelijks handelen.

Leer je jouw diepere verlangens te erkennen en vol zelfvertrouwen naar jouw innerlijke kompas en intuïtie te luisteren.

Leer je jouw overtuigingen en denkpatronen op een dieper level te herformuleren. Zodat deze voor je gaan werken en jou gaan ondersteunen in jouw groei reis. Een reis waarin je tegelijkertijd je eigen balans, energie en waarden eert. Zoals het klopt voor jou.

Je voelt je sterk en empowerd om keuzes te maken en op te staan voor wat je werkelijk waard bent. Je voelt je zelfverzekerd om je eigen weg te kiezen en vertrouwen om dit helder uit te spreken, duidelijk te verwoorden en om datgene te gaan doen waarvoor je bestemd bent in deze wereld.

Je krijgt onder andere:

Negen maanden lang mijn begeleiding als jouw coach en mentor. Ik ben er voor jou, de hele reis. Ik stel scherpe vragen, voel intuïtief heel goed aan waar jij jezelf tegenhoudt, weet jou uit je comfortzone te halen, heb altijd nieuwe ideeën en laat je iedere keer een groter perspectief zien.

Individuele coachsessies + wekelijkse voice coaching om ook tussen de coachsessies door niet vast te hangen en jouw hersenspinsels met mij te blijven delen om die laag dieper te kunnen pakken en leermomenten te kunnen zien in alles wat je doet.

Gezamenlijke meditaties om onder begeleiding meer diepte te pakken in jouw groei-reis + audio meditaties om in je eigen tijd te beluisteren.

Q&A met andere deelnemers. Ondanks dat dit een individueel traject is kun je ontzettend veel leren van de vragen van andere like minded ondernemers of professionals. Jij pakt er uit wat er voor jou van toepassing is. Het is een optioneel onderdeel en jij bepaalt zelf of je er bij bent of niet.

Geprint werkboek vol theorie, oefeningen en reflectie momenten.

Deze Deep Dive Intensive zorgt voor meer persoonlijke groei en diepgang in jouw ontwikkeling en daagt je uit leiderschap te nemen over jouw leven en professionele ontwikkeling: Persoonlijk Leiderschap vanuit jouw kern!

Nieuwsgierig naar dit Deep Dive Intensive Mentorprogramma?

Ik vertel je er met liefde en vrijblijvend meer over en ga graag samen in gesprek om te onderzoeken of dit programma aansluit bij jouw wensen en verlangens in jouw ontwikkeling.

Hoe mijn eigen ervaringen dit programma hebben gecreëerd

Als moeder van twee jonge kinderen met veel medische zorgen vanaf hun geboorte in combinatie met een drukke managementfunctie die ik jarenlang had in het Zwitserse bedrijfsleven bouwde ik onbewust een hele sterke mindset op die mijn hectische leven ondersteunde.

Ik denk altijd in mogelijkheden en ben enorm veerkrachtig. Het was mijn manier om de boel draaiende te houden. Ik deed het onbewust en zonder nadenken. Ondanks dat ik toen totaal nog niet de kennis en het bewustzijn had die ik nu heb over hoe ons brein werkelijk functioneert. Inmiddels een van mijn fascinaties!

Nadat hier in 2017 de diagnose Diabetes Type 1 bij mijn oudste zoontje bovenop kwam, had ik niet door hoezeer ik uit balans was. (Ik was in mijn functie 24/7/365 beschikbaar… gekkenwerk als ik daar nu op terugkijk!). Jarenlang functioneerde ik als een robot en werd ik geleefd vanuit mijn hoofd. Mijn kwaliteiten stonden in overdrive.

Dat besef sloeg pas toe toen mijn lichaam ingreep, ik raakte burn-out. Iets waarvan ik altijd riep ‘dat gebeurt mij niet’. Mijn kracht en kwaliteiten waren mijn eigen valkuil geworden. Een gebeurtenis die ik nu als een cadeautje zie omdat het me heeft gebracht waar ik nu sta.

Ik besefte me dat niemand iets ging veranderen. Ik moest de regie terugnemen.

Ik besloot in het ondernemerschap te duiken om mijn balans terug te vinden en voor mezelf te kiezen. Ik ontdekte persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en erkende mijn intuïtie die ik alleen als moeder had durven volgen.

Mijn zelfvertrouwen en perspectief groeide met elke stap en keuze die ik maakte. Mijn kern ontvouwde zich verder om ruimte te maken voor mezelf. Door diepe zelfreflectie leerde ik om mijn eigen waarheid en balans steeds meer te eren en leerde ik luisteren naar mijn innerlijke kompas.

Direct de kracht van meditatie ervaren? In deze meditatie maak je contact met jouw diepere verlangen en krijg je meer helderheid over jouw volgende stap.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Dit programma leert jou je eigen unieke weg te bewandelen: tegen het einde zul jij jezelf en jouw leven vanuit een andere perspectief kunnen omarmen.

Het doorontwikkelen van mijn bewustzijn bleek een ware sleutel tot groei.

Ik ontdekte een diepere betekenis van mijn waarden welke ik nog niet leefde. De kennis over mijn waarden bleek enkel theorie te zijn, maar nog zonder de implementatie in mijn werkelijk leven. Een bewustwording welke nodig was om deze werkelijk te kunnen gaan leven.

Vanaf dat moment werd het mogelijk om grenzen te stellen, mijn waarden te eren en mijn intuïtie te laten spreken.

Met trainingen en opleidingen over o.a. bewustzijn, denkpatronen, het functioneren van ons brein en hoe body-mind connectie werkelijk wordt opgebouwd plus een goede business coach naast me begon mijn leven en bedrijf te veranderen.

Ik maakte verschillende grote keuzes omdat ik de interne gevoelens niet langer kon negeren en mijn eigen potentieel kon gaan zien.

Ik leerde JA te zeggen tegen mezelf en NEE tegen die dingen die niet langer resoneerden.

Ik leerde te vertrouwen op de timing van het proces. Ik eindigde zelfs mijn huwelijk met de vader van mijn kinderen omdat ook dit niet langer in alignment was met wie ik was geworden….mezelf, mijn ware ik.

Met dank aan al die ervaringen leef & onderneem ik nu vanuit vertrouwen. Ik voel me krachtig en vol zelfvertrouwen om het op mijn manier te mogen doen en ik voel mijn purpose sterker dan ooit om vrouwelijke ondernemers en professionals zoals jij te begeleiden in deze reis.

Zodat ook jij opstaat voor jezelf. Zodat jij jouw potentieel gaat omarmen en vol vertrouwen, zelfvertrouwen en met balans een leven gaat creëren welke nog mooier is dan in je dromen.

Deze manier van leven & ontwikkelen gun ik jou ook en ik duik met liefde samen met jou de diepte in.

Hieronder woorden van klanten die al eerder met mij samenwerkten

Miranda-Hoefmans-VA
“Door de coaching met Froukje ben ik enorm gegroeid, zowel op persoonlijk vlak als met mijn bedrijf. Sinds ik onderneem vanuit mijn werkelijke kern, kan ik trouw blijven aan mijn eigen waarde en wie ik werkelijk ben. Ik voel me sterk en vol vertrouwen om keuzes te maken van binnenuit. Ik doe alleen nog maar wat werkelijk bij mij past en resoneert. Sindsdien voel en ervaar ik veel meer balans en flow in mijn leven en bedrijf.”
Miranda Hoefmans, virtueel assistent
Miranda-Hoefmans-VA

“Het fijne van Froukje is dat ze feilloos de vraag achter de vraag weet te achterhalen. Intuïtief weet ze precies de vinger op de juiste, soms zere plek te leggen. En altijd precies op het juiste moment, met de juiste woorden. Ik vond het idee van voice-coaching een beetje gek. Maar ik zie nu in hoe ontzettend waardevol het is! Heerlijk om het bericht nog een keer te kunnen beluisteren en het een laag dieper te pakken. Door de coaching van Froukje kan ik nu trots zeggen dat mijn bedrijf echt gebaseerd is op mijn waarden en voorwaarden.”

Lieneke Helder, loopbaancoach

 

Miranda-Hoefmans-VA
“Froukje is integer, gefocussed op je innerlijke proces en ze voelt intuïtief heel goed aan waar je jezelf klein houdt of verschuilt achter belemmerende overtuigingen. Ze weet precies wat wanneer nodig is tijdens het proces. Mijn vertrouwen en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid. Ik voel me zelfverzekerd om het op mijn manier te doen en om nee te zeggen als iets niet langer goed of kloppend voelt. Ik had zelfs het lef om een samenwerking die al een tijdje niet meer goed voelde te beëindigen met als resultaat dat er zomaar uit het niets een nieuwe klant naar me toe kwam. Puur door mezelf te zijn en mijn werkelijke waarde te claimen.”
Najwa Atik, boekhoudster
Miranda-Hoefmans-VA
“Door de coaching met Froukje kon ik terug in contact komen met mijn intuïtie en ware kern. Ze was in staat om me af te remmen en terug in balans te brengen door mezelf iedere keer opnieuw terug te brengen naar wat belangrijk voor me was. Ik ontdekte mijn eigen waarheid, werkelijke potentieel en ook welke lessen ik mee kon nemen om mezelf te laten groeien in plaats van te stagneren. Door haar spiegeling is mijn mindset enorm gegroeid en heb ik mijn alignment gevonden. Froukje heeft het vermogen om echt vanuit intuïtie en diepte te kijken zodat de antwoorden ook echt vanuit jezelf komen.”
Linda Kleefman, natuurcoach

Dit soort resultaten zijn ook mogelijk voor jou als je bereid bent om JA te zeggen tegen jezelf en open staat voor het proces.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Nieuwsgierig naar dit Deep Dive Intensive Mentorprogramma?

Ik vertel je er met liefde en vrijblijvend meer over en ga graag samen in gesprek om te onderzoeken of dit programma aansluit bij jouw wensen en verlangens in jouw professionele ontwikkeling.

Dit mentorprogramma is niet voor iedereen. Dit programma is enkel en alleen geschikt als je bereid bent all-in te gaan en wanneer ik voel dat wij de juiste match zijn om die diepte te pakken die er mogelijk is.

It’s your time if you are ready for the next step!