Deep Dive Intensive Mentor programma

Voor ondernemers en professionals die geen genoegen nemen met waar ze nu staan.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers. Persoonlijk leiderschap vanuit je kern.

Deep Dive Intensive Mentorprogramma

Wil je echt een verschil maken voor jezelf, voor de ander, met je bedrijf of voor de organisatie waar je werkt? En ben je bereid eigenaarschap te nemen over je mentale groei & ontwikkeling? Ik kom graag met je in contact!

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Dit ben jij:

Je hebt best al wat werk verricht en in je rugzak zitten als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en jouw innerlijke reis.

Je voelt enorme passie voor wat je doet. Maar je zit als het ware tegen een plafond aan van je eigen succes. Althans, dat denk je:). Het overwelmt en stagneert je tegelijkertijd. Je hebt verschillende adviezen van experts geprobeerd, maar diep van binnen resoneren deze niet met wie je werkelijk bent. Toch blijft dat verlangen naar ‘meer groei en vervulling’ knagen.

Je wil blijven groeien. Als ondernemer, als professional, als persoon. Vanuit je eigen kracht, je eigen ZIJN. Zoals het klopt voor jou, jouw eigen manier. Maar het is niet altijd makkelijk om dicht bij jezelf te kunnen blijven in een wereld waar het voornamelijk draait om hard werken en verwachtingen.

Je voelt een groot verlangen naar meer grip, sturing en regie over je leven en professionele ontwikkeling. Het lijkt erop dat er ergens een discrepantie is tussen jouw waarheid en jouw handelen. Twijfels, angsten en onzekerheden voor een volgende stap maken dat je niet genoeg in beweging komt.

Je bent ervan overtuigd dat je na al je harde werken en alle kennis die je hebt opgedaan het inmiddels toch zelf zou moeten kunnen. Je voelt frustratie en onzekerheid en je voelt ook weerstand om opnieuw in jezelf te investeren.

Je weet dat je niet op deze manier door wilt gaan. Je weet alleen niet hoe. Je twijfelt of de keuze voor ‘meer vervulling’ wel voor jou is weggelegd. Je vertelt jezelf dat dit verlangen wel zal verdwijnen wanneer je gewoon lekker op dezelfde manier verder gaat. Maar wat als jij jezelf wel die spiegel en diepgang gunt in je ontwikkeling? Diep van binnen weet je het antwoord al… Het vraagt persoonlijk leiderschap om te kiezen.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers - Persoonlijk leiderschap vanuit je kern.

Persoonlijk Leiderschap als sleutel voor verandering & vervulling.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers - Persoonlijk leiderschap vanuit je kern.

Waarom deze Deep Dive?

Het is tijd weer een stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en het gat te dichten tussen het weten en het doen.

Je bent bekend met het diepe reflectie werk alsook het heb je al een groei-mindset welke beide nodig zijn als ondernemer en professional. Echter, het is alsof je vast zit in een vallei:

Je staat bij A en je probeert over te springen naar F. Onbewust negeer je de missende link wat juist als jouw brug kan fungeren om aan de andere kant te kunnen komen.

Het voelt kwetsbaar en onzeker om te erkennen dat het je niet lukt om deze in je eentje te beklimmen.

Of, je neemt simpelweg geen genoegen met wat je hier ontvangt. Je weet diep van binnen dat er nog veel meer voor jou is weggelegd, maar wat je nu nog niet kunt zien.

Ik geloof in een combinatie van afstemming met wie jij werkelijk bent als persoon, wie je wilt zijn en wie je hebt te zijn, verdieping van jouw bewustwording en het meester worden over je eigen denkpatronen.

Zodat je acties en stappen kunt gaan nemen die in lijn liggen met wie je werkelijk bent en welke je ondersteunen je doelen en dromen waar te maken. Als ondernemer of professional.

Mijn focus ligt daarom altijd op wat jij als persoon nodig hebt in mentale groei en ontwikkeling. Geen standaard, maar inspelend op dat wat er nodig is voor jouw ontwikkeling en wensen.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers
Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers
Froukje Wieberdink - businesscoach en leiderschapscoach voor vrouwelijke ondernemers - Persoonlijk leiderschap vanuit je kern.

Je leert NEE zeggen
om JA tegen jezelf te zeggen

Als resultaat:

Heb je inzicht en helderheid voor jezelf en leer je om met (zelf-)vertrouwen jouw werkelijke waarde te omarmen. Je staat in je kracht waardoor je een verschil maakt voor jezelf en daarmee ook voor je omgeving.

Leer je cirkels en destructieve patronen te doorbreken die je niet langer dienen of die niet langer kloppen en in lijn liggen met wie je inmiddels bent geworden.

Leer je jouw overtuigingen en denkpatronen te herformuleren zodat deze voor je gaan werken en jou ondersteunen in de stappen die je neemt.

Leer je jouw diepere verlangens te erkennen en vol zelfvertrouwen naar jouw innerlijke kompas en intuïtie te luisteren zodat je jouw hart durft te gaan volgen.

Leer je jouw grenzen en voorwaarden uit te spreken en leer je jouw energie en balans te eren.

Voor ondernemers:

12 maanden mijn begeleiding als jouw coach en mentor. Ik ben er voor jou, de hele reis. Ik stel scherpe vragen, voel intuïtief goed aan waar jij jezelf tegenhoudt, weet je uit jouw comfortzone te halen, heb altijd nieuwe ideeën en laat je iedere keer een groter perspectief zien.

Individuele maandelijkse coachsessies 

Wekelijkse voice coaching om ook tussen de coachsessies door niet vast te hangen en jouw hersenspinsels met mij te blijven delen en leermomenten te kunnen vastpakken.

Gezamenlijke meditaties + audio meditaties om in je eigen tijd te beluisteren.

Kwartaal focus-dag waarin ik online als jouw stok achter de deur fungeer. 

Maandelijkse email voor de accountability op jouw proces.

Geprint werkboek vol theorie, oefeningen en reflectie momenten.

Voor professionals:

12 maanden mijn begeleiding als jouw coach en mentor. Ik stel scherpe vragen, voel intuïtief goed aan waar jij jezelf tegenhoudt en weet jou uit je comfortzone te halen. Samen werken we aan jouw persoonlijk leiderschap, maar ook aan jouw leiderschap in jouw functie. 

Individuele maandelijkse coachsessies 

Maandelijkse voice coaching om ook tussen de coachsessies door niet vast te hangen en leermomenten te kunnen vastpakken.

Deze Deep Dive Intensive zorgt voor persoonlijke groei en diepgang in jouw ontwikkeling en daagt je uit eigenaarschap te nemen over jouw leven en professionele ontwikkeling: Persoonlijk Leiderschap!

Nieuwsgierig geworden?

Ik ga graag samen in gesprek om te onderzoeken of dit programma of een ander vorm van coaching aansluit bij jouw wensen en verlangens in jouw ontwikkeling.

Wie ben ik?

Na een jarenlange management functie in het Zwitserse bedrijfsleven i.c.m. twee jonge kinderen met veel medische zorgen waaronder Diabetes Type 1 raakte ik burn-out. Jarenlang functioneerde ik als een robot. Wilskracht en doorzettingsvermogen stonden aan het stuur. Mijn sterke eigenschappen werden mijn valkuil. Een wake-up call. Een uitnodiging naar een andere manier van denken en doen.

Ik startte met persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde mijn werkelijke talenten kennen, wat ik nu echt belangrijk vind in het leven, maar bovenal: ik leerde mezelf kennen en mijn gevoel te volgen. Ik leerde de regie te nemen over mijn leven, verwachtingen en destructieve patronen los te laten en ik leerde levenslessen te vertalen naar groei, verandering, vervulling en geluk.

Ik raakte gefascineerd door gedrag, communicatie, psychologie en ontdekte een grote nieuwsgierigheid en passie voor de mens in ontwikkeling en om hierin van betekenis te willen zijn.

Mijn persoonlijke levensweg aangevuld met verschillende opleidingen in persoonlijke ontwikkeling zoals o.a. een NLP Master Coach opleiding en Hypnotherapie plus goede coaches naast me hebben me gevormd tot wie ik nu ben, waar ik voor sta en in geloof.

Vanuit mijn enorme passie, enthousiaste en gedrevenheid en het delen van mijn eigen ervaringen en kwetsbaarheden weet ik makkelijk diepgang en vertrouwen te creëren en kan ik een liefdevolle, maar scherpe spiegel voorhouden. Confronterend, transformerend, maar altijd in verbinding met elkaar.

Wat eerdere samenwerkingen zeggen:

Miranda-Hoefmans-VA
“Door de coaching met Froukje ben ik enorm gegroeid, zowel op persoonlijk vlak als met mijn bedrijf. Sinds ik onderneem vanuit mijn werkelijke kern, kan ik trouw blijven aan mijn eigen waarde en wie ik werkelijk ben. Ik voel me sterk en vol vertrouwen om keuzes te maken van binnenuit. Ik doe alleen nog maar wat werkelijk bij mij past en resoneert. Sindsdien voel en ervaar ik veel meer balans en flow in mijn leven en bedrijf.”
Miranda Hoefmans, virtueel assistent
Miranda-Hoefmans-VA

“Het fijne van Froukje is dat ze feilloos de vraag achter de vraag weet te achterhalen. Intuïtief weet ze precies de vinger op de juiste, soms zere plek te leggen. En altijd precies op het juiste moment, met de juiste woorden. Ik vond het idee van voice-coaching een beetje gek. Maar ik zie nu in hoe ontzettend waardevol het is! Heerlijk om het bericht nog een keer te kunnen beluisteren en het een laag dieper te pakken. Door de coaching van Froukje kan ik nu trots zeggen dat mijn bedrijf echt gebaseerd is op mijn waarden en voorwaarden.”

Lieneke Helder, loopbaancoach

 

Miranda-Hoefmans-VA
“Froukje is integer, gefocussed op je innerlijke proces en ze voelt intuïtief heel goed aan waar je jezelf klein houdt of verschuilt achter belemmerende overtuigingen. Ze weet precies wat wanneer nodig is tijdens het proces. Mijn vertrouwen en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid. Ik voel me zelfverzekerd om het op mijn manier te doen en om nee te zeggen als iets niet langer goed of kloppend voelt. Ik had zelfs het lef om een samenwerking die al een tijdje niet meer goed voelde te beëindigen met als resultaat dat er zomaar uit het niets een nieuwe klant naar me toe kwam. Puur door mezelf te zijn en mijn werkelijke waarde te claimen.”
Najwa Atik, boekhoudster
Miranda-Hoefmans-VA
“Door de coaching met Froukje kon ik terug in contact komen met mijn intuïtie en ware kern. Ze was in staat om me af te remmen en terug in balans te brengen door mezelf iedere keer opnieuw terug te brengen naar wat belangrijk voor me was. Ik ontdekte mijn eigen waarheid, werkelijke potentieel en ook welke lessen ik mee kon nemen om mezelf te laten groeien in plaats van te stagneren. Door haar spiegeling is mijn mindset enorm gegroeid en heb ik mijn alignment gevonden. Froukje heeft het vermogen om echt vanuit intuïtie en diepte te kijken zodat de antwoorden ook echt vanuit jezelf komen.”
Linda Kleefman, natuurcoach

Dit soort resultaten zijn ook mogelijk voor jou als je bereid bent om JA te zeggen tegen jezelf en open staat voor het proces.

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

 

Ik ga graag met je in gesprek!

Om te onderzoeken of dit mentorprogramma of een andere vorm van coaching aansluit bij jouw wensen en verlangens in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn coaching is niet voor iedereen. Het is alleen geschikt als je bereid bent all-in te gaan en kritisch naar jezelf kunt kijken. Uiteraard zijn de juiste klik en verbinding ook belangrijk hierin. 

Verder vind ik het ontzettend belangrijk samen te werken met mensen die geloven in een leven lang leren en ontwikkelen en bereid zijn in zichzelf te blijven investeren.