Gratis Ebook: 

Empower jezelf, Empower je business en neem leiderschap over jouw ondernemersreis.

+ fijne meditatie waarin je letterlijk in jouw eigen licht stapt.

Empower jezelf staat voor groei van binnenuit naar buiten toe! Waarin jij jezelf, je wensen en je verlangens voorop zet. Alleen dan kun je ook je business laten groeien op een manier die pas bij wie je werkelijk bent. 

Download hier jouw ebook:

"*" geeft vereiste velden aan

Inspiratiemail

Verlang jij ook naar (meer):

rust & vrijheid om op jouw eigen manier te ondernemen zonder overwhelm van alles wat er geroepen wordt?

balans tussen je ondernemersreis en privéleven waarin jij zelf de regie in handen hebt wat je wanneer doet?

groeien met je bedrijf zodat je resultaten gaat zien en voldoening gaat ervaren van al het harde werken?

trouw kunnen zijn aan je gevoel en jezelf niet langer tegen laten houden door stemmetjes in je hoofd?

In dit ebook ontdek je meer over:

√  de kracht van intunen op- en afstemmen met jouw grotere dromen en groeiverlangens. 

de kracht van het verhogen van jouw bewustwording op een diepere laag. 

waar jij jezelf tegenhoudt en waar jij jezelf nog niet toestaat te groeien en om in jouw werkelijke kracht te stappen.

hoe je zelfzorg & routine in je systeem integreert zonder dat dit arrogant voelt.

hoe jij meer rust & ruimte kunt creëren om meer focus aan te kunnen brengen zodat jouw acties in lijn komen met jouw grotere dromen en verlangen.

Wie ben ik?

Meerdere keren ging ik als drukke en zeer ambitieuze ondernemende moeder over mijn eigen grenzen heen in mijn ondernemersreis. Ik ben verschillende keren gevallen of van richting veranderd. En iedere keer moest ik weer opnieuw gaan voelen hoe ik het werkelijk wil, hoe het werkelijk klopte bij mij als persoon en hoe het anders en simpeler kan. Ik schakelde hulptroepen in van verschillende grote namen en verdiepte me in onze breinwerking wat inmiddels een van mijn fascinaties is.Want oh boy, wat blijkt er veel mogelijk als we ons bewust worden van onze eigen impact. Zo heb ik al meerdere krachtige keuzes gemaakt in mijn bedrijf, en ook privé. Omdat ze kloppend voelden, terwijl ze totaal niet logisch leken.

Dit heeft mijn missie als business coach & mentor gecreëerd: vrouwen zoals jij te begeleiden in je bedrijf te laten groeien op een manier die past bij wie je werkelijk bent. Van binnenuit naar buiten toe en op jouw eigen voorwaarden. Zodat je de creator wordt van je eigen leven en ondernemersreis.

With love,
Froukje

Groei van binnenuit naar buiten toe, zoals het werkelijk klopt voor jou!

“Als ondernemer word ik constant overspoelt met van alles wat er gezegd en geroepen wordt te moeten doen om verder te groeien als ondernemer. Dit geeft mij veel onrust, met als gevolg dat ik mee ga met de stroming en dat ik mijn eigen kernwaarden voor het ondernemen uit het oog verlies. Ik werk meer uren, dan ik van te voren eigenlijk wilde. En ik voer taken uit voor klanten, waar ik geen voldoening uit haal. Kortom, ik ga over mijn eigen grenzen.

Het ebook van Froukje traint je om weer leiderschap te nemen over je eigen groeireis op jouw manier en voorwaarden en je niet te laten misleiden door de stroming. Froukje vertelt in verhelderende stappen hoe je dit leiderschap weer pakt en weet te behouden. Wanneer ik in het vervolg overprikkelt raak, pak ik het ebook erbij. Het is een ebook wat je steeds opnieuw leest zodat je je blijft focussen op jouw proces.

Maudi

“Eindelijk een e-boek waar ik echt iets aan heb gehad en waar je heerlijk mee aan de slag kan!

Het voelde alsof ik mijn eigen persoonlijke situatie mee op reis kon nemen door het e-boek heen en een houvast ontving om helderheid te krijgen waar ik me nog zoekende voelde.

Een hele fijne uitleg van de principes en weer een reminder van wat belangrijk is, vooral omdat ik me zo herken in de valkuilen en goed om aan herinnerd te worden en richting te krijgen.

Geeft je kracht dat het echt mogelijk is om op je eigen manier te ondernemen en vanuit je eigen voorwaarden! Dit had ik nodig”

Alina

Het is een keuze die je maakt, de regie ligt in jouw handen!

Hoe meer aandacht je besteedt aan dit proces, hoe makkelijker jij kunt groeien vanuit vertrouwen, ontspanning en jouw eigen voorwaarden.

Ik daag je uit om naar je kern te duiken en iedere dag vanuit bewust-ZIJN jezelf de vraag te stellen:

Hoe wil ik echt leven en ondernemen en klopt het nog wat ik nu doe?

Download hier jouw ebook:

"*" geeft vereiste velden aan

Inspiratiemail