Individueel Groei-traject

Je bedrijf bouwen op een manier die past bij wie je werkelijk bent.

Je bent gaan ondernemen om meer balans te creëren in je leven en te doen wat je echt leuk vindt. Maar die balans is eigenlijk ver te zoeken. Je bent vooral heel hard aan het werk of je bent juist als starter nog erg zoekende naar alles en dat mag veranderen.

Herken jij jezelf hierin?

Je mist het vertrouwen om jezelf op nummer één te mogen zetten ongeacht je omstandigheden.

Je vindt het nog niet zo gemakkelijk om te luisteren naar jouw diepere groei-verlangens of je gevoel. Kan je wel echt je passie zomaar volgen in je leven?

Je vindt het nog niet zo gemakkelijk om in je leven en ondernemersreis echt trouw te blijven aan die dingen die belangrijk voor je zijn zoals je waarden.

Je wil in de toekomst echt je expertstatus kunnen gaan omarmen vanuit jouw eigen kracht en opstaan waarvoor je ondernemer bent geworden, maar je stagneert zodra je om je heen kijkt. Is dit wel voor mij weggelegd?

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers
Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

Je wil groeien maar bent tegelijkertijd op zoek naar focus, flow en balans.

Je focus wordt met vlagen ingehaald door de waan van de dag.

Je voelt regelmatig de weerstand van je omgeving.
Je vervalt makkelijk in de ‘moet’ stand.

Je kampt nog met ontzettend veel (onbewuste) belemmerende overtuigingen en blokkades die jou binnen jouw veilige comfortzone houden of je twijfels geven actie te ondernemen of stappen te zetten.

Je bent klaar om deze weerstand op te lossen.

Je wilt:

Jouw interne kompas en je gevoel durven volgen zodat het ondernemen lichter gaat voelen, je beter in balans blijft en je met meer gemak en plezier durft uit te spreken wat je doet.

Met helderheid, focus en richting.

Met vertrouwen en overtuiging in jouw aanbod en zichtbaarheid.

Opstaan waarvoor jij bent gaan ondernemen.

Wat heb jij nodig om die groei & ontwikkeling mogelijk te maken?

“Today is a perfect day to
start living your dreams”

In dit drie maanden individuele online groei-traject duiken we samen de diepte in en onderzoeken we wat deze groeireis voor jou mag betekenen.

Ik maak gebruik van verschillende coach technieken uit NLP, maar zet ook regelmatig en intuïtief (theta-healing) meditaties, reflecties en visualisaties in om jouw bewustzijn te verhogen, contact te maken met jouw diepere laag en om jouw belemmeringen om te kunnen buigen.

Jouw waarom, jouw werkelijke talenten en jouw diepere verlangen staan hierin centraal door iedere keer opnieuw contact te blijven maken met jouw kern.

We bepalen jouw focus en creëren overzicht en balans in combinatie met een concrete strategie die past bij jou, jouw talenten en jouw bedrijf.

Niet vanuit het moeten of de standaard, maar zoals het klopt en past bij jou.

Afgestemd op jouw persoonlijke verlangens.
Afgestemd op jouw waarden.
Afgestemd in het NU!

Voor wie is dit groei-traject?

N
Je bent ambitieus, maar je vindt het ontzettend lastig om die balans te vinden tussen jouw leven en jouw ondernemersreis. Je weet dat je zonder hulp in deze cirkel blijft draaien van vaste patronen.
N
Je kampt met vragen als: hoe houd je tijdens je groeistappen focus vast? Hoe blijf je dicht bij jouw waarom, jouw ware talenten en jouw grotere dromen zonder jezelf te verliezen in de overwhelm van het ondernemerschap?
N
Je bent nieuwsgierig naar verdieping en je bent benieuwd wat voelen, intunen en afstemmen voor jouw ondernemersreis kan betekenen.
N
Je mist vertrouwen en zelfvertrouwen. Kan dat wel echt, gaan ondernemen op een manier die goed en fijn is voor mijzelf? Mag dat wel? Wat zullen mensen wel niet van mij denken? Zijn zinnetjes die regelmatig door je hoofd gaan.
N
Zonder een spiegel om alle belemmerende overtuigingen te overwinnen kom jij niet uit jouw veilige comfortzone terwijl je weet dat het je meer plezier op gaat leveren in het ondernemen en de balans in je leven waar je naar op zoek bent.

“Wanneer je in succes gelooft, wordt je bekrachtigd om het te bereiken. Wanneer je in falen gelooft, zullen je boodschappen ertoe bijdragen dat je dat ook ervaart”

Na drie maanden heb jij de volgende groeistappen gezet:

N
Je hebt opnieuw een mooie stap gezet naar meer zelfvertrouwen om keuzes te maken vanuit je gevoel en trouw te blijven aan jouw eigen waarden en verlangens doordat jij een fundering hebt gelegd in het contact met jouw kern en voor jouw bedrijf.
N
Je hebt meer helderheid over  jouw innerlijke vuurtje en purpose. Je durft hierop te vertrouwen en dit tijdens jouw groeiproces te blijven volgen vanuit verbinding met jezelf.
N
De verbinding met je kern sluit aan bij jouw echte talenten. Deze talenten heb je in kaart gebracht en hebben jouw kracht en inzicht gegeven.  Je durft daarmee te gaan staan voor jouw expertstatus en voor wat jij van nature bij je draagt. Je bent daarmee uniek en onderscheidend.
N
Door te blijven reflecteren binnen jouw groeiproces en bewust af te blijven stemmen en in te tunen bij jezelf heb je ervaren hoe jij jouw energie hoog houdt en de stroming in jouw bedrijf op gang kunt houden vanuit jouw eigen balans.
N
Overtuigingen, patronen en blokkades zijn aangepakt en je laat jezelf niet langer tegenhouden door omstandigheden.
N
Je hebt ervaren dat jij meer  rust, ruimte, joy en plezier ervaart wanneer jij jezelf in deze groei-reis op nummer één zet. Zelfzorg is daar een groot onderdeel van.
N
Je hebt helder hoe jij focus toepast in keuzes en overzicht aanbrengt in jouw planning en stappen op een manier die bij jou past zodat je productiever te werk kunt gaan in jouw daadwerkelijke beschikbare tijd.
N
Je hebt helder wat flow en alignment voor jou betekenen en hoe jij dit kunt creëren om moeitelozer en vanuit balans aan jouw doelen te werken.

Wat houdt het drie maanden groei-traject in?

Starten is elke maandag mogelijk.

Start sessie

Tijdens een online start sessie van 90 minuten via Zoom brengen we jouw wensen in kaart en krijgen we jouw doelen helder. We brengen focus aan voor onze drie maanden samen en zetten een intentie hoe jij je wilt voelen tijdens het proces.

Individuele Coachsessies

Tijdens de twee-wekelijkse 1 op 1 coach sessies van 60 min via Zoom tunen we samen in op jouw persoonlijke groeiproces als ondernemer.

Mail accountability

Je ontvangt wekelijkse mailings als liefdevolle stok achter de deur. Om jou ook tussen de coach sessies door accountable te houden, focus te laten behouden en je uit te dagen door te pakken in jouw groei naar nog meer balans in je leven & ondernemersreis.

Online werkboeken

Je ontvangt online werkboeken om op je eigen tempo mee aan de slag te gaan en welke je ondersteunen in deze groeireis.

Jouw investering

€2100 excl. btw bij eenmalige betaling
€779 excl. btw pm bij betaling in 3 termijnen

Vraag vrijblijvend een call aan om samen te onderzoeken of dit groei-traject aansluit bij jouw groei-verlangens. Ik ben benieuwd waar je nu staat en hoor graag waar je naar toe wenst te groeien om samen te bepalen wat voor jou een logische eerstvolgende stap zou kunnen zijn.

Bij Froukje heb ik coaching en begeleiding ontvangen tijdens haar groei-traject. Op dat moment werkte ik in de ouderenzorg en ik dacht na over zelfstandig vestigen als coach maar niet om dit voltijds te doen. Ze heeft me eerst laten nadenken over het eerste; “Wat wil ik zelf?”. Daarna zijn mijn strengths in beeld gebracht. Dat was heel waardevol omdat de dingen in beeld kwamen die ik als vanzelfsprekend zag maar niet als kracht. Ik wist niet exact mijn koers in het begin en was nog niet gericht gefocust op 1 doel. Steeds weer werd ik door Froukje teruggebracht naar mijn eigen wensen, verlangens en pad. Dicht bij jezelf blijven kon ik soms moeilijk vinden. Want dan ging ik weer nadenken, wat als.. In plaats van voelen. Door gebruik van NLP en de andere tools die Froukje inzet in de coaching kon ik nog meer mijn eigen weg vinden vanuit afstemming wie ik werkelijk ben. Hierdoor ben ik tot de echte kern gekomen en dit is meer dan ik verwacht had. Voor mezelf had ik wel het idee dat mijn coachstijl intuïtief was, maar de ontwikkeling is doorgezet en ik heb ook mijn heldervoelendheid voor (zakelijke) voorgevoelens omarmd in plaats van te verstoppen. De drempel om echt te kiezen voor mijn eigen bedrijf is weggenomen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik ben daar zo blij om. Niet alleen is Froukje goed in signaleren en bijsturen, ook inspireerde ze me als vrouw en ondernemer. Verder ben ik van mening dat door de coaching mijn spirituele bewustzijn er mocht zijn, in plaats van dat ik het weg moest bergen. De handige tools die ze me aanreikte op het juiste moment deden de rest. Om met je eigen voorwaarden te ondernemen is zo waardevol. Daar ben ik zo goed in begeleid. Froukje is integer, gericht op jou en voelt je intuïtief heel goed aan, komt afspraken na, raffelt niet af maar neemt oprecht de tijd en merkt kleine verstoringen op die je belemmeren. Ze reikt aan wat jij op dat moment nodig hebt om verder te komen. Ik werd altijd blij van onze sessies en kon iedere keer concreet verder. Maar ook tussen de coach sessie door voelde ik me geholpen via de uitgebreide mail ondersteuning. Ondertussen heb ik besloten te stoppen met mijn baan in loondienst en me volledig te richten op mijn mooie beroep. Dat had ik van tevoren nooit verwacht. Ik kan je Froukje haar mentoring en coaching echt aanbevelen.

Baukje Boonstra
Coach, Baukje Coaching

Wat voor mij echt een groot verschil heeft gemaakt tijdens mijn eerste groei-traject met Froukje is het loslaten van deze onbewuste overtuiging: als mijn kinderen uit school zijn, moet ik er volledig voor hen zijn en mag ik daarom eigenlijk niet aan het werk (deed het vaak toch en dat voelde dan weer zóóó slecht). Even heel zwart-wit gezegd zo hoor. Daardoor voelde ik na lunchtijd al stress omdat ik in een tijds-tekort-gevoel zat. Jij maakte mij daar wakker in en daardoor voel ik over de hele dag veel meer rust en tijd en ruimte. Mijn bedrijf en mijn gezin kunnen prima naast- en door elkaar bestaan. Doordat jij dat ook liet zien in jouw bedrijf, daar echt voor staat, voelde ik dat het ook echt kan en mogelijk is. Het onderwerp planning en overzicht is veel helderder geworden en dat geeft rust. Manieren om met de to-do-lijst om te gaan en daarbij dicht bij jezelf te blijven. Wat ik heel erg aan jou gewaardeerd heb en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt is het fundament ‘je bedrijf runnen op een manier die voor 100 % bij je past’. Je hebt me geholpen met het maken van prioriteiten en keuzes zodat ik stapje voor stapje steeds dichter bij mezelf kwam. Geeft ook weer meer overzicht en rust. Echt steeds terugkeren naar hoe het voor mij voelt. Daarin heb ik met stimulans en vertrouwen van jou veel stappen durven zetten. Tot slot voelde ik me zeer op mijn gemak bij jou, serieus genomen en ik voelde vertrouwen, jouw liefdevolle, daadkrachtige en ontspannen manier van coachen hebben ervoor gezorgd dat ik vele stappen heb gezet.

Linda Kleefman
Natuurcoach voor vrouwen, Cirkel centrum voor coaching

Ik volgde het zomer groei programma bij Froukje en ik heb in een zeer korte tijd enorme veranderingen doorgemaakt in mijn bedrijf. Ik maak steeds bewustere keuzes als ik een samenwerking aan ga met een nieuw klant. Froukje heeft mij geleerd mezelf iedere keer opnieuw bewust de vraag te stellen “Past deze manier van werken bij mij, hoe wil ik leven en met wie wil ik samenwerken?”. Ik werk nu met klanten samen die zich kunnen vinden in mijn visie en mijn manier van werken. Ik durf daarin mijn eigen voorwaarden te stellen. Ik ben enorm gegroeid met mijn zelfvertrouwen om met overtuiging voor mijn waarde te gaan staan. Verder maak ik mijn planningen steeds beter zodat ik alles goed op de rit heb en rust voel. Voorheen maakte ik een dag- of een weekplanning, maar miste ik focus en overzicht en voelde het altijd onrustig. Nu maak ik maandplanningen waardoor ik een ruim inzicht creëer in mijn werkzaamheden, overzicht heb ik mijn beschikbare tijd, geen onrust meer ervaar rond uitstaande zaken door focus wat is aangebracht en meer balans voel. Wat voelt dat fijn. Ik heb weer de regie over mijn bedrijf. Ik blok mijn dagen steeds beter zodat ik niet het gevoel krijg dat ik niks afkrijg, ik maak daarin echt stappen. Ook plan in daarnaast meer mijn rustmomenten in zodat ik ook echt rust en balans kan ervaren met mijn zoontje! Voorheen werkte ik altijd maar door. Froukje stelt me dan de vraag “Is het echt ‘nu’ nodig en van ‘wie’ moet het af worden gemaakt?”. Dat herinnert mij eraan dat ik hier zelf een keuze in heb en mijn eigen regels bepaal. Als ondernemer ben je vaak geneigd om altijd maar scherp te blijven en voor iedere klant klaar te staan. Die overtuiging werken we ook samen aan. Nu heb ik, ondanks de verbinding die ik voel met mij klanten, wel de regie terug en houd ik me aan mijn eigen voorwaarden. Mijn klanten waarderen mij zoals ik wil werken.
Ook ben ik sinds kort een samenwerking gestart om mijn bedrijf uit te breiden met andere werkzaamheden. Dit speelde al jaren in mijn hoofd, maar omdat ik de rust nooit vond om eraan te beginnen en ook niet wist waar en/of hoe te beginnen had ik het nooit op poten kunnen zetten. Dit is mede door de coaching van Froukje me nu wel gelukt. Zij gaf mij richting en zelfvertrouwen dat ik het kon doen. Door alle adviezen en inzichten alleen al toe te passen ben ik als ondernemer enorm gegroeid met mijn bedrijf en heb ik meer ruimte voor nieuwe opdrachten om mijn bedrijf uit te breiden en ook financieel te groeien. Dat was mijn doel. Dit was voor mij voorheen onmogelijk omdat ik continu het gevoel had dat ik het niet aan zou kunnen vanwege de drukte, de onrust die ik in mijn hoofd had en het overzicht wat altijd miste. Door de vele inzichten die ik heb gekregen van Froukje heb ik enorme grote stappen gezet met de fundering van mijn bedrijf, maar ben ik ook ontzettend gegroeid als ondernemer en als mens.

Najwa Atik
Boekhoudster, Cijferkracht

Mag ik jou begeleiden naar meer groei?

Ik ben Froukje, een intuïtieve business coach, mentor en ondernemende moeder van twee jongens van 8 en 11. Ik coach en begeleid ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij met kiezen voor datgene wat je nu echt gelukkig maakt. Door te gaan ondernemen op je eigen voorwaarden en contact te maken met je kern. Door je unieke talenten te ontdekken, bewustzijn te creëren over je eigen potentieel, mogelijkheden te omarmen en overtuigingen en patronen te doorbreken.

Vanuit je kern, je intuïtie en eigen kracht.

Naast startende ondernemers begeleid ik ook snelgroeiende ondernemers door focus, overzicht en structuur aan te brengen zodat zij hun next level groei kunnen omarmen en hun bedrijf kunnen laten groeien op een manier die past bij wie ze werkelijk zijn. Waarbij groeien in flow en balans in je privé-leven altijd voorop staan.

Ik volgde opleidingen rond online marketing, NLP Master, coaching en mindset. Ik blijf mezelf doorontwikkeling en zorg dat ik in iedere fase een business coach naast me heb staan die me verder begeleidt.

Ondernemen is een grote persoonlijke ontwikkelingsreis. Mijn groei heb ik o.a. te danken door trouw te blijven aan mijn eigen gevoel en te durven springen in het onbekende. Juist in die discomfort zit groei verscholen.

Ik blijf mezelf iedere dag opnieuw de vraag stellen ‘hoe wil ik leven en ondernemen’ en past het nog wat ik ‘nu’ doe? Vervolgens pas ik daar mijn unieke route weer op aan.

Ik heb al zoveel mooie ontdekkingen mogen doen waar ik mega dankbaar voor ben en welke ik door mag geven. De minder moeiteloze momenten neem ik mee als leerschool en groei ik op verder met de inzichten en lessen die ik heb mogen ontvangen.

Deze manier van leven & ondernemen gun ik jou ook en ik loop met liefde een klein stukje met jou mee op deze prachtige groei-reis.

Vanuit verbinding en with love,
Froukje

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers

“Als je blijft doen wat je altijd al doet,
dan blijf je krijgen wat je altijd al krijgt.”

Ik leer je graag kennen om samen te onderzoeken of ik de juist persoon ben om jou te begeleiden tijdens jouw groeireis.