Live-dag Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat om eigenaarschap nemen over je persoonlijke groeiproces, (h)erkennen wie je werkelijk bent, wie je wilt zijn en wie je hebt te zijn, meester worden over je eigen denkpatronen en het innerlijke proces aan blijven kijken wat daarvoor nodig is.

Vol zelfvertrouwen datgene uit je leven en je werk halen wat de bedoeling is.

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw professionele ontwikkeling of met jouw business? En wil je een dag werken aan jezelf en jouw groei?

Ik help jou je bewustwording, zelfleiderschap en zelfkennis te vergroten om nog meer in je kracht te stappen. 

De reis vooruit, is de reis naar binnen!

Live-dag persoonlijk leiderschap - Froukje Wieberdink

Persoonlijk leiderschap als sleutel tot je professionele ontwikkeling

Waarin bewustwording, zelfreflectie, zelfmeesterschap en zelfleiderschap als kern fungeren naar groei, verandering of nieuwe stappen.

Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt.

Met de kennis van vandaag kun je jezelf en de situatie weer vanuit een ander perspectief bekijken dan gisteren.

Groei ligt iedere dag voor je neus als je bereid bent naar binnen te kijken en bereid bent in de spiegel te kijken die je aangereikt krijgt. Zakelijk en privé verweven.

Ook als je al ervaren bent en een rugzak aan persoonlijke ontwikkeling meedraagt. Iedere keer weer een laagje dieper.

Kwetsbaarheid is het nieuwe leiderschap. 

 

Herken jij jezelf in één of meer van onderstaande punten:

je voelt dat er nog zoveel meer aan potentieel in je zit dan jij er nu uithaalt.

je staat opnieuw op een punt in je ontwikkeling waarin je meer helderheid voor jezelf wilt vinden.

rationeel weet je wat je zou moeten doen voor meer zelfontwikkeling, maar in de praktijk blijkt dat nog niet altijd zo makkelijk.

je weet hoe belangrijk werken ‘aan’ je persoonlijke ontwikkeling is, maar je geeft vaak prioriteit aan andere zaken.

belemmerende overtuigingen komen regelmatig langs en je beseft je dat we allemaal blinde vlekken hebben.

√ (zelf) vertrouwen voelen om werkelijk op te staan voor jouw expertise en waarde is in de praktijk nog best een uitdaging.

√ rust & balans tussen werk en privé-leven is altijd in beweging en zelfzorg is regelmatig een uitdaging.

kiezen voor jezelf of nee zeggen blijft een struikelblok door je enorme motivatie om bij te dragen.

Live-dag persoonlijk leiderschap

Wat deelnemers zeggen over deze live-dag Persoonlijk Leiderschap:

Ervaring van Lieneke Helder:

Een super waardevolle dag. Naast dat de dag echt aanvoelde als een dagje weg, heb ik weer enorme inzichten gekregen en zijn er weer haakjes gelegd voor mijn volgende stappen. Een bijzondere dag waar keuzes voor de toekomst helder zijn geworden en dingen opgeruimd zijn om door te kunnen.

– Lieneke Helder – 

Ervaring van Aurelia Blom:

“Bizar! Mooi om te zien hoe makkelijk ik nu bij mijn gevoel kan komen en hoe diep ik inmiddels kan gaan. Dat was niet het geval voor onze samenwerking. Heel speciaal en waardevol om dit te kunnen zien bij mezelf.

– Aurelia Blom – 

Eravring van Monique Christophe:

Het was voor mij een dag die precies op het goede moment kwam en mij precies de power heeft gegeven die ik op dit moment nodig heb! Rationeel weten we meestal wel wat er aangekeken mag worden of wat er nodig is voor een volgende stap en de meeste vrouwen die die meededen aan de training hebben al een bak aan persoonlijke ontwikkeling en ervaringen in hun rugzak. Toch is er altijd een gat tussen het weten en het doen en meer diepgang mogelijk. Maar dat vraagt wel bewust aandacht en een spiegel naast je. En Froukje heeft ons daar heel erg goed bij begeleid!! Het was écht een dag met een gouden randje!

– Monique Christophe – 

Ervaring van Ester Willems:

Ik kijk met veel rust en energie terug op de live trainingsdag. Naast dat de locatie al een cadeautje voor jezelf is, was de training een heel goed uitgangspunt voor de volgende groeistappen in mijn bedrijf. Hoeveel je ook al gedaan hebt, groei ontstaat uit beweging. Om te kunnen groeien in mijn bedrijf moest ik zelf eerst nog een aantal patronen doorknippen. Froukje coachte me er doorheen en gaf me een manier om dit te kunnen doen. Het werd een bijzondere dag waar keuzes voor de toekomst helder zijn geworden en dingen opgeruimd zijn om door te kunnen. Samen hebben we flinke stappen kunnen maken. Een waardevolle dag!

– Ester Willems – 

Ervaring van Miranda Hoefmans:

Alsof ik bij mezelf aanbel en opnieuw scan. Een dag vol inzichten, beweging en groei. Ik voel nu veel meer zelfvertrouwen en kracht van binnenuit. Ik mag gezien en gehoord worden en ben goed zoals ik ben. Super waardevol zo’n dag werken aan jezelf

– Miranda Hoefmans – 

Ervaring van Najwa Atik:

“Een dag vol inzichten. Echt een cadeautje aan jezelf. Ik werk al langer samen met Froukje, maar toch doe ik iedere keer nieuwe inzichten op en blijf ik groeien. Heel fijn en waardevol”

– Najwa Atik – 

Praktische details Live-dag Persoonlijk Leiderschap:

  • Wanneer: zaterdag 30 september 2023
  • Tijd: 9.30 – 17.00u, inloop vanaf 9.15.
  • Waar: deze live trainingsdag vindt plaats op een prachtige locatie in Valkenburg, Zuid-Limburg.
  • Gratis parkeren.
  • Aantal plekken: er is plaats voor max. 6 personen zodat er alle tijd is voor persoonlijke aandacht en vragen.
  • Inclusief lunch, koffie/thee en lekkers tussendoor.

 

Investering:

Early-bird prijs is €279 excl. btw bij reservering voor 1 september. Daarna is de prijs €397 excl. btw. Na aanmelding via onderstaande button ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur is jouw plekje bevestigd. Graag in de aanmelding je gegevens meesturen voor de factuur.

Wie ben ik?

Een enthousiaste, gedreven en ambitieuze ondernemer en moeder met een grote nieuwsgierigheid en passie voor de mens achter de mens en waarom we dingen doen zoals we ze doen.

Na een jarenlange management functie in het Zwitserse bedrijfsleven i.c.m. twee jonge kinderen met veel medische zorgen waaronder Diabetes Type 1 raakte ik burn-out. Jarenlang functioneerde ik als een robot. Wilskracht en doorzettingsvermogen stonden aan het stuur. Mijn sterke eigenschappen waren mijn valkuil. Een wake-up call. Een uitnodiging naar een andere manier van denken en doen.

Ik startte met persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde mijn werkelijke talenten kennen, wat ik nu echt belangrijk vind in het leven, maar bovenal: ik leerde mezelf kennen en mijn gevoel te volgen. Ik leerde de regie te nemen over mijn leven, verwachtingen en destructieve patronen los te laten en ik leerde levenslessen te vertalen naar groei, verandering, vervulling en geluk. Dit alles vanuit een mentale gezondheid en veerkracht van binnenuit.

Ik raakte gefascineerd door gedrag, communicatie, psychologie en ontdekte een grote nieuwsgierigheid en passie voor de mens in ontwikkeling en om hierin van betekenis te willen zijn.

Mijn persoonlijke levensweg aangevuld met verschillende opleidingen in persoonlijke ontwikkeling zoals o.a. een NLP Master Coach opleiding en Hypnotherapie plus goede coaches naast me hebben me gevormd tot wie ik nu ben, waar ik voor sta en in geloof.

Vanuit mijn enorme passie, enthousiaste en gedrevenheid en het delen van mijn eigen ervaringen en kwetsbaarheden weet ik makkelijk diepgang en vertrouwen te creëren en kan ik een liefdevolle, maar scherpe spiegel voorhouden. Confronterend, transformerend, maar altijd in verbinding met elkaar.

Als leiderschapscoach is het mijn missie is om ondernemers en professionals zoals jij te begeleiden naar meer bewustwording en zelfleiderschap om nog meer uit je leven en werk te halen en werkelijk van betekenis te kunnen zijn. Voor jezelf en voor de ander.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

With love,
Froukje

Froukje Wieberdink - business coach voor vrouwelijke ondernemers - Persoonlijk leiderschap vanuit je kern.