Gratis masterclass:

Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap en neem regie over jouw ondernemersreis!

 

Creëer een inner shift en kom in beweging!

 

Schrijf je hier in voor de masterclass:

Herken jij jezelf in één of meer van onderstaande punten:

je verlangt naar meer rust & vrijheid om op jouw eigen manier te kunnen ondernemen zonder overwhelm van alles wat er geroepen wordt.

je bent voor je gevoel altijd druk, maar lang niet altijd met datgene waar je het meest happy van wordt.

je weet stiekem wel wat je zou moeten doen voor meer groei, maar toch hang je vast als het gaat om echt in die actiestand te komen omdat je simpelweg niet ziet waar te beginnen.

je bent bekend met belemmerende overtuigingen, maar op de een of andere manier blijf je iedere keer hangen en kom je niet vooruit. Je mist daarin het vertrouwen en zelfvertrouwen in jezelf, je waarde en je kunnen. 

je verlangt naar meer balans tussen je ondernemersreis en privéleven waarin jij zelf de regie in handen hebt wat je wanneer doet. Je agenda wordt nu nog teveel bepaald door je klanten of het zogenaamde moeten.

je wil verder groeien met je bedrijf zodat je nu ook echt eens resultaten gaat zien en voldoening gaat ervaren van al het harde werken.

je wil dolgraag trouw kunnen zijn aan je gevoel en jezelf niet langer tegen laten houden door stemmetjes in je hoofd. Concessies heb je al genoeg gedaan, maar kiezen voor jezelf blijft een ding. Nee zeggen blijf je moeilijk vinden.

Ervaring van Femke:

“Alles wat je zei resoneerde, van begin tot het eind, wauw. Ik voel aan alles dat dit is hoe ik ook verder wil met mijn bedrijf”

– Femke – 

Ervaring van Natascha:

“Het was een fijne masterclass met mooie en waardevolle inzichten. Mooie krachtige visualisatie ook. Mijn Dank is groot Froukje. Nu kijken hoe verder.”

– Natascha – 

Eravring van Janice:

Heel fijn om op deze manier kennis te maken met mijn potentiële ‘ik’. Ik heb nog meer zelfkennis gekregen. Het was een hele waardevolle masterclass, dankjewel”

– Janice – 

Ervaring van Marit:

Het was een hele fijne masterclass, dankjewel. Ik weet wat me te doen staat om meer groei te realiseren in mijn praktijk. Het is nodig om zichtbaar te worden, ondanks dat dat spannend is”

– Marit – 

Ervaring van Maud:

“Ik heb weer extra mogen voelen dat ik op de goede weg ben en zo door mag gaan. Heel fijn, dat had ik nodig.”

– Maud – 

Ervaring van Lieneke:

“Bedankt voor de bewustwording. Ik heb een glimp opgevangen van mijn doel. De meditatie/visualisatie vond ik heel erg waardevol en de oefeningen zette me op scherp. Ik weet nu waar ik mee aan de slag mag.”

– Lieneke – 

Ervaring van Sandra:

“Het was een hele fijne workshop. Dit geeft weer richting, energie en vertrouwen. Dankjewel.”

– Sandra – 

Wie ben ik?

Meerdere keren ging ik als drukke en zeer ambitieuze ondernemende moeder over mijn eigen grenzen heen in mijn ondernemersreis. Ik ben verschillende keren gevallen of van richting veranderd. En iedere keer moest ik weer opnieuw gaan voelen hoe ik het werkelijk wil, hoe het werkelijk klopte bij mij als persoon en hoe het anders en simpeler kan. 

Ik schakelde hulptroepen in van verschillende grote namen, liet me coachen, volgende opleidingen en verdiepte me in onze breinwerking wat inmiddels een van mijn fascinaties is. Want oh boy, wat blijkt er veel mogelijk als we ons bewust worden van onze eigen impact.

Zo heb ik al meerdere krachtige keuzes gemaakt in mijn bedrijf, en ook privé. Omdat ze kloppend voelden, ondanks dat ze in eerste instantie totaal niet logisch leken. Maar allen hebben mij verder in mijn kracht gezet en me gebracht waar ik nu sta.

Mijn missie als business coach & mentor is om vrouwen zoals jij te begeleiden om nog meer in je ware kracht en ware potentieel te stappen en om je bedrijf te laten groeien op een manier die past bij wie je werkelijk bent. Van binnenuit naar buiten toe en op jouw eigen voorwaarden. Zodat je de creator wordt van je eigen leven en ondernemersreis. Maar dit vraagt persoonlijk leiderschap!

Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is in jouw ondernemersreis wanneer je het proces met je zelf aan durft te gaan? Ik ontmoet je graag tijdens mijn masterclass. 

With love,
Froukje

Pak de regie in handen en ontwikkel jouw leiderschap!

Groeien als ondernemer en groeien met jouw bedrijf vraagt om het continue doorontwikkelen van jouw leiderschap van binnenuit. Het vraagt de bereidheid om het proces met jezelf aan te gaan en aan te blijven gaan zodat je echt in je ware kracht kunt stappen en ook kunt blijven staan.

Ook als je al happy bent met waar je staat in je groeireis, het mag en kan altijd nog mooier, nog beter, nog fijner en vooral nog lichter.

Geregeld spreek ik vrouwelijke ondernemers die een goedlopend bedrijf hebben. Toch hebben ze ergens binnenin een knaagje ‘is dit het nu’ of toch nog een innerlijke frustratie dat het nog beter kan, nog fijn, nog moeitelozer of nog meer op hun eigen unieke manier en met nog meer vrijheid.

Vaak proberen ze zichzelf te overtuigen dat je toch blij moet zijn met een goedlopend bedrijf, terwijl ze eigenlijk aan alles voelen dat er misschien nog wel meer is weggelegd voor ze, ze kunnen het alleen niet benoemen of vastpakken.

Ze stagneren daardoor in het: wat dan wel of in het hoe dan en hun eigen waarheid houdt ze onbewust klein en op dezelfde plek.

Herkenbaar?

Groei zit in mijn optiek verscholen in zoveel meer dan alleen financiele groei op onze bankrekening of meer klanten. Denk aan;

Innerlijke groei van jou als ondernemer zodat jij met nog meer zelfvertrouwen in jouw ware kracht kunt staan!

Nee durven zeggen tegen alles en iedereen wat niet langer resoneert en vaker JA tegen jezelf zeggen.

Alleen nog maar bezig zijn met die dingen die je echt gelukkig maken en loslaten van die delen die jou niet meer dat plezier en die voldoening geven.

Groei, lessen en leerscholen kunnen halen uit elke ervaring die je opdoet.

Meer ruimte voor jou als ondernemer en daardoor meer balans en rust tussen werk en prive.

Juist deze punten worden nog wel eens vergeten in onze ondernemersreis. Of het word ‘erbij’ gedaan.

Ik geloof in een mooi goedlopend bedrijf dat ons financiële vrijheid geeft. 

Maar het geheel moet kloppen. Dat vraagt vaak om anders denken en een andere aanpak dan je nu gewend bent. Anders kunnen we niet staande blijven.

We moeten onze groei kunnen dragen, vanuit leiderschap en vanuit onze eigen voorwaarden.

Een groeiend bedrijf met meer vrijheid, meer plezier, maar in balans en alignment zijn mogelijk. Maar het begin bij jou van binnen. Ook als je al veel in persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Het is en blijft een ongoing proces.

De regie ligt in onze eigen handen.

Empower jezelf, empower je business!

Groei & succes is verweven met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit vraagt opnieuw afstemming met met wie jij werkelijk bent, met jouw kern. Van binnenuit naar buiten toe. En dat vraagt moed, durf, lef en leiderschap om naar te luisteren en de bereidheid om het proces met jezelf aan te blijven gaan.

Het vraagt verdere ontwikkeling en verdieping van o.a. jouw bewustwording, jouw groei-mindset, het meester worden over jouw denkpatronen op een diepere laag en het vergoten van jouw zelfvertrouwen.

Want nieuwe stappen die anders zijn dan je gewend bent zijn meestal ook stappen buiten jouw vertrouwde en bekende comfortzone. Dit vraagt dus een andere aanpak.

Zodat je echt in jouw ware kracht kunt staan om nieuwe stappen of ‘meer’ te kunnen ownen en dragen. 

Hoe meer aandacht je besteedt aan dit proces, hoe makkelijker jij kunt groeien vanuit vertrouwen, ontspanning en jouw eigen voorwaarden en jij jouw bedrijf kunt laten groeien op een manier die werkelijk bij jou past!

JOUW BEDRIJF | JOUW MANIER | JOUW VOORWAARDEN

Schrijf je in voor de gratis masterclass ‘Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap en neem de regie over jouw ondernemersreis’. Inclusief werkboek.

In deze masterclass:

Laat ik je het verschil zien tussen de kennis hebben en deze kennis ook daadwerkelijk leven.

Ga je groei-principes aannemen die jouw mindset en zelfvertrouwen ondersteunen om werkelijk stappen te gaan zetten buiten jouw comfortzone.

Ga je de negatieve én positieve impact van jouw denkpatronen leren herkennen in elke keuze die je maakt en stap die je zet

Krijg je inzicht waar jij jezelf nog klein houdt.

Ga je perspectief en mogelijkheden zien om jouw bedrijf te laten groeien op jouw eigen manier.

Krijg je helder wat jouw volgende stap, actie of keuze mag zijn in jouw ondernemersreis en dat je dit ook werkelijk mag gaan doen!

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om je online te mogen ontmoeten en samen aan de slag te gaan. Reserveer nu jouw plekje!

Tijdens de masterclass is er alle ruimte om mij persoonlijk al jouw vragen te stellen. Er is daarom beperkt plek. Kwaliteit boven kwantiteit! Als jij je inschrijft verwacht ik jouw commitment.

Op de dag van de masterclass ontvang je van mij nog een digitaal werkboek waar we tijdens de materclass in zullen werken.

Lieve groet,

Froukje